Om oss

Backrund & Vision

Välkommen till en av Liljeholmens främsta skönhetssalonger!

Sedan 2010 har vi stolt erbjudit enastående skönhetsvård och etablerat oss som en pålitlig destination för kvalitet och bekvämlighet. Hos oss får du inte bara en behandling av högsta kvalitet, utan vi strävar också efter att respektera och anpassa oss till våra kunders hektiska livsstilar, så att du kan känna dig fantastisk utan att behöva offra hela dagen.

 

Vi brinner för att hjälpa våra kunder att uppnå sin allra bästa version av sig själva. Genom åren har vi finjusterat våra tjänster för att säkerställa att varje besök hos oss är en chans för dig att känna dig vackrare och mer självsäker än någonsin tidigare.

Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan förvandla din skönhetsrutin eller kom förbi på en spontan drop-in för att dra nytta av vår flexibilitet och personliga service. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår salong och skapa magi tillsammans!

Naturliga & Organiska produkter
Aromatisk miljö
Support och råd

Produkter

Olaplex

Olaplex är en banbrytande hårvårdsprodukt som reparerar, stärker och skyddar håret under kemiska behandlingar som färgning och blekning. Genom att länka samman brutna bindningar i håret, möjliggör Olaplex mer kreativa och dramatiska färgförändringar utan att kompromissa med hårets hälsa. Resultatet är ett starkare, friskare och mer glänsande hår efter varje behandling.

Björk

Björk är ett svenskt varumärke som erbjuder exklusiva, veganska och hållbara hårvårdsprodukter. Med en passion för att skapa produkter som är bra för både dig och miljön, använder Björk naturliga ingredienser och producerar sina produkter i Sverige. Varje produkt är utformad för att ge dig ett friskt och vackert hår samtidigt som de upprätthåller höga etiska och miljövänliga standarder.

Hjärtligt

Hjärtligt erbjuder allergi- och miljövänliga hårvårdsprodukter med ekologisk rapsolja från Österlen. Dessa produkter är 100% biologiskt nedbrytbara och godkända av Grön Salong. Hjärtligt kombinerar hög kvalitet med hållbarhet, vilket gör dem till ett utmärkt val för den miljömedvetna kunden som söker ärliga och lokala hårvårdslösningar.

Sedan vår etablering har vi strävat efter att erbjuda enastående service och skapa en plats där du kan känna dig helt bekväm och omhändertagen. Vi förstår värdet av din tid och erbjuder skönhetsbehandlingar som inte bara är effektiva, utan också anpassade för att passa in i din livsstil. Hos oss får du inte bara en behandling, utan en helhetsupplevelse som syftar till att lyfta fram din naturliga skönhet och öka din självförtroende.

Vi är dedikerade till att hjälpa dig att uppnå dina skönhetsmål och vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Oavsett om du behöver en snabb uppfräschning eller en fullständig förvandling, är vi här för att guida dig genom processen och se till att du lämnar vår salong med ett leende på läpparna.

Vi gör det där extra

Kontakta oss idag för att utforska vårt utbud av tjänster och ta det första steget mot en förbättrad skönhetsrutin. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår salong och skapa en unik och minnesvärd upplevelse tillsammans!